Bibliotek


Galleriets bibliotek rummer et stort antal fotobøger fra Danmark og udlandet. Blandt meget andet indeholder det størstedelen af Keld Helmer-Petersens store samling af fotobøger (bogsamlingen blev delt mellem Banja Rathnov og Kierkegaards Antikvariat). I 2014 forærede Palle Fogtdal sit håndbibliotek til Galleriet, hvorfor også hans store samling af foto- og kunstbøger kan ses efter forespørgsel.

Jævnligt afholdes talks og bogpræsentationer – bed om nyhedsbreve for at høre mere om aktiviteterne (tilmeld dig nederst på siden). Vi har masser af opslag med bøger på vores facebook og instagram og får flere i løbet af december måned. Der laver vi en “julekalender” med bøger og fotobogopslag hver dag.

Foto Marcus Simonsen

Boghandel & antikvariat


I galleriet præsenteres også et stort udvalg af danske og udenlandske foto- og kunstbøger til salg. Udvalget består af både nye og antikvariske bøger. Kom og køb bøger til din egen samling eller køb dine boggaver her. Med jævne mellemrum holdes arrangementer med samarbejdspartnere der præsenterer nye kunstbøger.

Skriv til os, hvis du vil høre mere om bogrelaterede aktiviteter.

Forlaget Hjorth

Forlaget udgiver fotobøger. Her er det Marianne Engbergs Fairytales, med forord af Pia Juul.  Fotogrammer illustrerer H.C. Andersens korte eventyr. Bogen, der findes på engelsk eller dansk udkom i 2018. Den kan købes her i galleriet i Studiestræde 14, på Louisiana, i Den Sorte Diamant i boghandlen på Det Nationale Fotomuseum, på Fotografisk Center samt i Ræven og Pindsvinet på Vesterbrogade.

Format 32 x 28 cm. 160 sider, 36 illustrationer. 249 kr.
Forlaget Hjorth er på facebook. Under navnet Forlaget Hjorth. Her kan læses et interview med Marianne Engberg om bogen.

H.C. Andersens korte eventyr illustreret ved Marianne Engberg. Forord af Pia Juul. 249,- Findes både på engelsk og på dansk